adscode
adscode
adscode

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Yeni Döneme Hazır!

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, 2024-2025 akademik yılında yeni dönem öğrencilerini bekliyor. Başarıyı ödüllendiren bir vakıf üniversitesi olan İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, seçkin akademik kadrosu ve öğrenci odaklı eğitim anlayı

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Yeni Döneme Hazır!

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, 2010-2011 akademik yılında kurulmuş olup, farklı fakültelerde 22 lisans programına ev sahipliği yapmaktadır.

Felsefe, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı, İlahiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Eğitim ve Hukuk Fakülteleri bünyesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren üniversite, öğrencilerine tam burslu veya %50 indirimli öğrenim imkanı sunmaktadır. Üniversitenin seçkin akademik kadrosu, alanında uzmanlaşmış akademisyenlerden oluşmaktadır.

Öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla hareket eden İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, öğrencilerine destek programları, çift ana dal ve yandal imkanları ile geniş bir eğitim yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca, üniversitenin hazırlık sınıfı programları "Yabancı Dil Öğretimi"nde marka haline gelmiştir. Zorunlu İngilizce ve Arapça hazırlık sınıflarının yanı sıra Türkçe Hazırlık Sınıfı Programı da yurt dışı öğrencilerine sunulmaktadır.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, Ümraniye Elmalıkent yerleşkesinde modern bir mimariye sahip kampüsü ile öğrencilerine mükemmel bir öğrenim ortamı sunmaktadır. Ayrıca, kütüphane ve dokümantasyon hizmetlerine büyük önem veren üniversite, öğrencilerine geniş bir bilgi ve kaynak havuzu sağlamaktadır.

Ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olma yolunda ilerleyen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi, 2024-2025 akademik yılında yeni dönem öğrencilerini heyecanla bekliyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder