İstanbul Belediye Meclisi Temmuz Ayı Oturumu Kararı

İstanbul Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumunda alınan kararlar özetlendi.

İstanbul Belediye Meclisi Temmuz Ayı Oturumu Kararı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı üçüncü oturumunda önemli kararlar aldı. Mecliste, Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğünün teklifi ile "Yuvamız İstanbul" çatısı altındaki İBB kreşlerinde uygulanan fiyat teklifleri görüşüldü. Ayrıca Mali Hizmetler Dairesi Gelirler Şube Müdürlüğünün revize ücret tarifesi teklifi de meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi. Pendik Belediyesine verilen otopark tahsisinin iptal edilmesi kararı alındı. Bahçelievler'deki parklarla ilgili yeni düzenlemeler için de kararlar alındı. Bakırköy'ün imar planı maddesi de meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Ayrıca, İBB ile İstanbul Teknik Üniversitesi arasında İstanbul'un afete dayanıklılığını arttırmak için yapılacak çalışmalarda danışmanlık hizmeti almak üzere işbirliği protokolü imzalanmasına karar verildi. Tüm bu kararların alınmasının ardından meclis tatile çıktı ve Eylül ayında tekrar toplanacak.

Bakmadan Geçmeyin