adscode
adscode
adscode

İstanbul'da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Sonuçları Açıklandı

İstanbul'da düzenlenen \"KALKAN-26\" operasyonunda 5 göçmen kaçakçısı tutuklandı ve 94 düzensiz göçmen yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamaları detaylarıyla haberde.

İstanbul'da Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Sonuçları Açıklandı

İstanbul'da düzenlenen "KALKAN-26" operasyonunda 5 göçmen kaçakçısı tutuklandı ve 94 düzensiz göçmen yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. Operasyonun amacının ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan insan tacirlerine fırsat vermemek olduğunu belirtti.

Operasyon kapsamında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda TEM otoyolu Edirne istikameti üzerinde Büyükçekmece mevkiinde durdurulan bir araçta yapılan operasyonda 5 göçmen kaçakçısı yakalandı ve tutuklandı. Yakalanan kaçakçıların organizasyonlarını yaptığı belirlenen 94 düzensiz göçmen de operasyonlar sonucunda yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığıyla mücadelenin aralıksız devam edeceğini vurgulayarak, bu tür suçlara karşı kararlılıkla mücadele edileceğini söyledi. Operasyon sonucunda elde edilen başarılı sonuçlar, göçmen kaçakçılığıyla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendirildi. İstanbul'da gerçekleştirilen bu operasyon, insan ticareti ve göçmen kaçakçılığıyla mücadelede devam eden çalışmaların bir parçası olarak görülüyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin