adscode
adscode
adscode

İstanbul'da LGS Şampiyonları Buluşuyor

İstanbul'da düzenlenen programda LGS şampiyonları bir araya geliyor ve tecrübelerini paylaşıyor.

İstanbul'da LGS Şampiyonları Buluşuyor

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği öncülüğünde düzenlenen program kapsamında, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 500 tam puan alarak şampiyon olan öğrenciler İstanbul'da bir araya geliyor. Gençler, sınav tecrübelerini ve başarılarının sırrını paylaşırken, aynı zamanda okul ziyaretleri de gerçekleştirecek.

Türkiye genelinde 992 bin 906 öğrencinin katıldığı LGS sınavının sonuçları açıklandı ve 2 bin 525 liseye merkezi sınav puanına göre 203 bin 638 öğrenci yerleştirilecek. Öte yandan 43 bin 268 kontenjan ise Anadolu imam hatip liselerine ayrıldı. Öğrenciler arasında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan 352 kişi bulunuyor. Bu başarılı gençler arasında imam hatip ortaokulu öğrencileri de yer alıyor. Şampiyonlar, ÖNDER'in davetiyle Sepetçiler Kasrı'nda bir araya gelerek sınav tecrübelerini paylaşacak ve okul ziyaretleri gerçekleştirecek. İmam hatip ortaokullarından mezun olan şampiyonlar, diğer arkadaşları gibi uzun ve sistemli bir çalışmanın ardından başarıyı elde ettiler.

Başarılı gençler, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde ikamet ediyor ve bu şehirler arasında Ankara, Bursa, Kütahya, Konya, Nevşehir, Antalya, Mersin, Uşak, Kocaeli, Denizli, İstanbul, Niğde, Aksaray, Kahramanmaraş ve Rize gibi şehirler bulunuyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin