adscode
adscode
adscode

İstanbul'da Mali Suç Operasyonu: Sosyal Medya Fenomeni Gözaltına Alındı

İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda sosyal medya fenomeni Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu şüpheliler gözaltına alındı.

İstanbul'da Mali Suç Operasyonu: Sosyal Medya Fenomeni Gözaltına Alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bir operasyonda, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına yönelik çalışma yapıldı.

Operasyon kapsamında, sosyal medya fenomeni olarak bilinen güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu bazı şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

Neslim Güngen, sosyal medyada lüks hayatını sergileyerek dikkat çeken bir isimdi ve daha önce "Dilan Polat'ı sektöre ben soktum" şeklinde iddialı açıklamalar yapmıştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun detaylarını paylaşarak suç örgütlerine ve kara para aklamaya çalışanlara göz açtırmayacaklarını belirtti. Operasyon sonucunda çok sayıda yasa dışı ilaç ve kozmetik ürün, uyuşturucu madde, sahte belgeli medikal cihazlar ve nakit para ele geçirildi. Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, mal varlığını aklama, sahtecilik ve dolandırıcılık gibi suçlarla ilgili yürütülen operasyonlar devam ediyor. Güvenlik güçlerinin organize suç örgütlerine karşı kararlı tutumu devam edecek. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin