adscode
adscode
adscode

İstanbul'da Metrobüs Yolu Yenileniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yolunda asfalt yerine beton yol uygulaması yapıyor. Şimdi de Küçükçekmece ve Yenibosna metrobüs durakları arasındaki yollar yenilenecek.

İstanbul'da Metrobüs Yolu Yenileniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, metrobüs yolunda asfalt yerine uygulanan beton yolda üçüncü etap çalışmaları yapılacak. Daha önce tamamlanan "Beyaz Yol" uygulamasının ardından şimdi de Küçükçekmece ve Yenibosna metrobüs durakları arasındaki yollar yenilenecek.

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışmalar kapsamında eskiyen asfaltlar sökülecek ve özel reçeteli beton kaplama uygulanacak. Bu sayede 20 yıl boyunca bozulma ve deformasyon olmaması hedefleniyor, yolculuklar daha konforlu olacak. Çalışmalar 6 Temmuz Cumartesi günü başlayacak ve 90 gün sürecek.

Metrobüs seferlerinde aksama yaşanmayacak şekilde planlanan çalışma, gidiş-dönüş olarak yapılacak ve belirtilen güzergahta trafiğin yoğun olmaması için önlemler alınacak. Yol yapımı Yenibosna-Sefaköy durakları arasında D-100 karayolunda başlayacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin