adscode
adscode
adscode

İstanbul da molozların altında kalan temizlik işçişi öldü

İstanbul da şoke eden bir ölüm meydana geldi Hadımköy de bir inşaatta yaşanan olayda temizlik işçisinin üzerine aynı inşaatta çalışan arkadaşı tarafından 4üncü kattan moloz döküldü

İstanbul da molozların altında kalan temizlik işçişi öldü

İstanbul'da şoke eden bir ölüm meydana geldi. Hadımköy'de bir inşaatta yaşanan olayda temizlik işçisinin üzerine aynı inşaatta çalışan arkadaşı tarafından 4'üncü kattan moloz döküldü. Gültekin Işık adlı işçi molozların başına isabet etmesinden dolayı feci şekilde yaşamını yitirdi
İstanbul Hadımköy'de inşaatta temizlik işçisi olarak çalışan Gültekin Işık, aynı inşaatta çalışan arkadaşı R.Ö.'nün 4'üncü kattan el arabasıyla döktüğü molozların kafasına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

DHA'da yer alan habere göre olay sonrası paniğe kapılarak kaçan R.Ö. yakalanarak gözaltına alındı.


Feci olay, dün sabah saatlerinde Hadımköy'de meydana geldi. İddiaya göre, 7 katlı inşaatın 4'üncü katında temizlik yapan R.Ö, el arabasına doldurduğu molozları inşaattan aşağıya döktü.


R.Ö'nün döktüğü molozlar, o sırada inşaatın arsa kısmında çalışan iş arkadaşı Gültekin Işık'ın kafasına isabet etti. Kafasına düşen beton ve moloz yığınları ile ağır yaralanan 45 yaşındaki Gültekin Işık'ın yardımına arkadaşları koştu.


Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaptıkları ilk kontrolde Gültekin Işık'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.
Gültekin Işık'ın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olaydan sonra panikle kaçan R.Ö ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin