adscode
adscode
adscode

İstanbul'da sağanak yağış aniden bastırdı!

Son dakika: İstanbul'da bazı bölgelerde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

İstanbul'da sağanak yağış aniden bastırdı!

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul'un batısı, Kırklareli ve Tekirdağ'da yerel kuvvetli sağanak bekleniyordu. Sağanak yağış bazı bölgelerde etkili olmaya başladı. 

Kentte sabah saatlerinde başlayan yağış, bazı bölgelerde gök gürültülü sağanak şeklinde etkisini artırdı.

Yağışın etkisiyle trafikte sürücüler yavaş ilerlerken, yağmurdan korunmak isteyen bazı yayalar iş yerleri önündeki tentelerin altına sığındı.

Toplu taşıma araçlarını kullanan birçok vatandaş duraklardan çıkamadı.

Avrupa Yakası'nda Beyoğlu, Beşiktaş, Bayrampaşa, Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Esenyurt'ta etkili olan sağanak nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.

Anadolu Yakası'nda ise Üsküdar, Ümraniye ve Kadıköy'de sağanak etkili oluyor.

SAAT 17'YE KADAR SÜRECEK

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre;

Tekirdağ'ın merkez, Muratlı, Saray, Marmaraereğlisi, Çerkezköy, Ergene, Kapaklı ve Çorlu ilçeleri, Kırklareli'nin merkez, Lüleburgaz, Kofçaz, Demirköy ve Vize ilçeleri ile İstanbul'un Avrupa Yakası'nda batı kesimleri ve Anadolu Yakası'nın boğaz çevresinde Beykoz, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve Ataşehir ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak saat 17.00'ye kadar etkili olması tahmin ediliyor.

UYARILAR YAPILDI

Açıklamada ayrıca ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağışla birlikte kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin