adscode
adscode
adscode

İstanbul Emniyeti tarafından yapılan operasyonda 45 şüpheli adliyeye sevk edildi

İstanbul Emniyeti tarafından gerçekleştirilen operasyonda, çok sayıda kişi gözaltına alındı ve 45 şüpheli adliyeye sevk edildi. Operasyon, sosyal medya fenomeni Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu birçok kişi

İstanbul Emniyeti tarafından yapılan operasyonda 45 şüpheli adliyeye sevk edildi

İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 45 şüpheliyi adliyeye sevk etti. Operasyonda gözaltına alınan kişiler arasında sosyal medya fenomeni Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen de bulunuyor.

MASAK raporları ve banka hesap hareketleri incelenirken, Neslim Güngen'in lüks tüketim görüntülerini sıkça paylaştığı sosyal medya hesabı da detaylı bir şekilde incelendi.

Neslim Güngen, emniyette verdiği ifadesinde vergi müfettişi ile kayıt dışı görüşme yapmadığını iddia ederken, çalışanlarının verdiği ifadelerde Güngen'in yaptığı hileli işlemleri desteklediği ortaya çıktı. İnanç Güngen ise bütün suçlamaları reddederek eşini suçladı. Öte yandan vergi müfettişi, kendisine yöneltilen iddiaları kabul etmeyerek herhangi bir maddi talepte bulunmadığını söyledi. Operasyonun detayları adli süreçte netlik kazanacak. Haber güncellenecek.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin