adscode
adscode
adscode

İtalyan SWM Motor Türkiye'de Üretim Yapacak

Shineray Group bünyesinde faaliyet gösteren İtalyan SWM Motor, Türkiye'de üretim yapmak için başvurularını tamamladı. Şirket, Türkiye pazarını büyüme stratejisinin merkezlerinden biri olarak belirledi.

İtalyan SWM Motor Türkiye'de Üretim Yapacak

Global büyüme stratejisi merkezlerinden biri olarak Türkiye'yi belirleyen şirket, yıllık 50 binin üzerinde üretim kapasiteli bir tesis üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Çin'in önde gelen otomotiv üreticilerinden Shineray Group bünyesinde faaliyet gösteren İtalyan SWM Motor, Türkiye pazarında yer almak için harekete geçti. SWM Motor Türkiye temsilcisi ATMO Group, şirketin Türkiye pazarına 2023 yılında giriş yaptığını ve üretim yapmak için başvuruda bulunduğunu açıkladı.

ATMO Group Üst Yöneticisi Anton Chernov, Türkiye'de markaya büyük ilgi olduğunu belirterek, Türkiye'de yıllık en az 50 bin araç üretim kapasitesine sahip bir tesis üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Chernov, Türkiye'de modern hibrit ve elektrikli araçların yanı sıra ticari araçların üretimini gerçekleştirmeyi planladıklarını ve devletten destek ve yardım beklediklerini ifade etti.

SWM Türkiye Ticari Direktörü Burak Azmanoğlu ise Türk müşterilere yüksek kaliteli SUV modellerini uygun fiyatlarla sunmayı hedeflediklerini ve Türkiye'deki operasyonların gelişimine yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder