adscode
adscode
adscode

İtalyan Yıldız Zaniolo'nun Transferinde Son Durum!

Galatasaray'ın Zaniolo transferindeki son gelişmeleri öğrenin!

İtalyan Yıldız Zaniolo'nun Transferinde Son Durum!

Galatasaray'ın geçen sezon Aston Villa'ya kiraladığı ancak İngiliz takımının satın alma opsiyonunu kullanmadığı Nicolo Zaniolo'nun yine geçici transferle sarı kırmızılı takımdan ayrılması gündemde.

İtalyan gazetesi Corriere dello Sport'un haberine göre, yıldız futbolcunun transferi için Fiorentina ile Atalanta'nın rekabet halinde olduğu belirtilirken, transferin birkaç gün içinde çözülmesi bekleniyor.

Atalanta'nın Zaniolo için Galatasaray'a satın almak hakkıyla birlikte cazip bir kiralama teklifi sunduğu ancak zorunlu satın alma opsiyonunun olmamasının Galatasaray tarafından olumlu karşılanmadığı belirtiliyor.

Fiorentina'nın ise Zaniolo transferinde daha istekli olduğu ve Galatasaray'ı ikna etmek için satın alma zorunluluğu olan bir kiralama teklifinde bulunacağı söyleniyor.

Haber detayında, 24 yaşındaki futbolcunun transferinin birkaç gün içinde çözülmesinin beklendiği ifade edilirken, Zaniolo'nun Galatasaray'a veda niteliğinde bir hareket yaparak sosyal medya hesabından sarı kırmızılı takımla ilgili yaptığı tüm paylaşımları sildiği belirtiliyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder