adscode
adscode
adscode

İTÜ ARI Teknokent, Girişimcilere Globalleşme Kapısı Açıyor

İTÜ ARI Teknokent, Türkiye'nin globale açılan kapısı oluyor. Almanya, Fransa, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve Hollanda'da girişimcilere destek sunacak.

İTÜ ARI Teknokent, Girişimcilere Globalleşme Kapısı Açıyor

İTÜ ARI Teknokent, girişimcilere Almanya, Fransa, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve Hollanda'da sahip olduğu 200’den fazla koordinatör, mentor ve koçları aracılığıyla hem fiziksel hem de online, yatırıma hazırlık kampı ve Demo Day hizmetleri, pazar keşif haftaları ve programları sunacak. Bu hizmetler ile Türkiye'nin İstanbul'dan globale açılan inovasyon kapısı olacak.

İTÜ ARI Teknokent, yıllardır girişimcilere sunduğu globalleştirme desteklerini genişleterek yerli teknoloji şirketlerine benzersiz bir globalleşme süreci sunuyor.

İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Attila Dikbaş, projeyi "eşi benzeri olmayan bir globalleşme süreci" olarak tanımlıyor ve girişimcilerin küresel fırsatları daha etkin değerlendirmelerine olanak sağlayacaklarını belirtiyor. Yeni dönemde İTÜ ARI Teknokent, Türkiye'deki teknoloji şirketlerinin global ekosistem kurucusu olacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder