adscode
adscode
adscode

İYİ Parti’de Sular Durulmuyor: İkinci İstifa Haberi Geldi

İYİ Parti’de yaşanan istifa dalgası devam ediyor. Partinin önemli isimlerinden biri daha istifa etti.

İYİ Parti’de Sular Durulmuyor: İkinci İstifa Haberi Geldi

İYİ Parti içinde sular durulmuyor. Dün Koray Aydın’ın istifasının ardından bugün de Sevin Çağlayan partiden istifa ettiğini açıkladı.

Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2023 genel seçim süreci, 2024 yerel seçimleri ve son olarak yapılan İYİ Parti 5'inci Olağanüstü Kurultayı sonrasında ortaya çıkan partinin yeni yapısının pek çok hata ve telafi edilemez sorunlar barındırdığını belirtti.

Çağlayan, ayrıca genel ve yerel seçim süreçlerinde ve sonrasında yaşanan iddiaların cevapsız bırakılmasının ve gereken tepkilerin verilmemesinin kendisini de yol ayrımına getirdiğini dile getirdi.

Özellikle Meral Akşener’in Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı ama hakkında net bir açıklama yapılmayan görüşmenin bardağı taşıran son damla olduğunu ifade etti.

Çağlayan, istifa kararının sadece yapılan kurultayla ilgili olmadığını vurgulayarak, ülke için umut inşa etmek amacıyla çalışan tüm dava arkadaşlarına saygı ve hürmetlerini iletti.

Siyaset yapmaya devam eden İYİ Parti arkadaşlarına başarılar dileyen Çağlayan, siyasi birlikteliğini sonlandırdığını ve istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder