adscode
adscode
adscode

İYİ Parti'den Bir İstifa Daha!

İYİ Parti'de yaşanan istifalar devam ediyor. Son olarak parti kurucularından biri daha istifa etti. Detaylar haberimizde.

İYİ Parti'den Bir İstifa Daha!

İYİ Parti'de yaşanan yaprak dökümü devam ediyor. Koray Aydın'ın istifasının ardından partinin kurucu isimlerinden biri daha istifa etti. İYİ Parti 27. Dönem Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, partisinden ayrıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Parti'nin eski Genel Başkanı Meral Akşener ve mevcut genel başkan Müsavat Dervişoğlu'na eleştirilerde bulunan Oral, veda mesajında parti içindeki dar kadroculuk ve ötekileştirme anlayışına dikkat çekti.

Oral, "Memleketim Ahlat'tan çok büyük bir mana, umut ve inançla yola çıkan İYİ Parti; başta Türk milliyetçileri olmak üzere toplumumuzun her kesimi için bir siyasi alternatif olmuş, her eğilimden vatandaşımızı bir çatı altında barındırmayı başarmıştı" ifadelerini kullandı.

İstifa gerekçelerini sıralayan Oral, partinin içindeki ötekileştirme ve kutuplaşma süreçlerine değinerek, Meral Akşener'in saray ziyaretini eleştirdi ve mevcut parti yönetimine tepki gösterdi. Son olarak, Oral İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurarak, "Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah’a ısmarladık İYİ Parti" dedi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder