adscode
adscode
adscode

İzmir'de Elektrik Faciası Detayları Ortaya Çıktı

İzmir'de yaşanan elektrik faciasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri, olayın nasıl meydana geldiğini açıkladı.

İzmir'de Elektrik Faciası Detayları Ortaya Çıktı

İzmir’deki sağanak yağışın olduğu gün yaşanan elektrik faciası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 2 kişinin akıma kapılarak ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinde olayın nasıl meydana geldiğini açıkladı.

Şüpheliler, kabloların yüzeye yakın olduğunu, koruyucu boruların kesik olduğunu ve ellerinde malzeme olmadığı için boruyu değiştiremediklerini söylediler. Olayın detaylarına göre, mazgal yapımında çalışan Z. T ve diğer ekip üyeleri, elektrik hattını fark ettiklerinde kepçeyi durdurup kürek yardımıyla çalışmaya devam etmişler. Ancak koruyucu borunun kesik olduğunu fark ettiklerinde malzeme olmadığı için boruyu değiştiremediklerini belirttiler. Gdz Elektrik’te arıza onarım personeli olarak görev yapan F. A. ise mazgalın yanındaki kaldırımdan duman yükseldiğini öğrenince kabloya ulaşana kadar kazma işlemi yaptıklarını ifade etti.

Olayla ilgili sorumluların hak ettikleri cezayı almasını isteyen Özge Ceren Deniz’in babası, “Olayda kusuru olan bütün kişi, kurum, kuruluşların hepsinin yargılanmasını istiyorum. Hafif sebeplerle değil kastla yargılanmalarını istiyorum” dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin