adscode
adscode
adscode

İzmir'de Yaşanan Elektrik Faciasıyla İlgili Son Gelişmeler

İzmir'de yaşanan elektrik faciasıyla ilgili son dakika haberleri ve iddianame hakkında detaylar

İzmir'de Yaşanan Elektrik Faciasıyla İlgili Son Gelişmeler

Son Dakika Haberi: İzmir'de yağmur sırasında yürürken akıma kapılan İnanç Öktemay (44) ve Özge Ceren Deniz'in (23) hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Elektrik faciasında hayatını kaybeden Özge'nin babası ise yürekleri dağladı.

Gediz Elektrik Genel Müdürü Uğur Yüksel, İZSU Genel Müdürür Gürkan Erdoğan, İZSU Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi, Adana Belediyesi Genel Sekreteri İZSU eski Genel Müdür Ali Hıdır Köseoğlu, Gediz Elektrik Dağıtım A. Ş.

Metropol Bölge Müdürü Ali Arcan, Gediz Elektrik Dağıtım Sistem İşletme ve Bakım Müdürü Ekrem Yıldırım ve Yapım İşleri Sorumlusu Uzmanı Alper Doğan'ın da aralarında bulunduğu 13'ü tutuklu 42 kişi hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi.

Geçtiğimiz ay yaşanan olayda, İzmir'in Konak ilçesinde şiddetli yağmurdan kaçmaya çalışan bir kişi su birikintisine bastıktan sonra elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmişti. İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz, dakikalarca yağmur altında yardım beklerken kaçak elektrik akımı nedeniyle yanlarına kimse yaklaşamamıştı. Daha fazla detay için linke tıklayabilirsiniz. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin