adscode
adscode
adscode

İzmir Milletvekili Patlamada Yaralananları Ziyaret Etti

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Torbalı'da meydana gelen patlamada yaralananları ziyaret edip, hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

İzmir Milletvekili Patlamada Yaralananları Ziyaret Etti

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Torbalı ilçesinde meydana gelen patlamada yaralananları ziyaret edip, hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında patlamada hayatını kaybeden Dilek Bağ'ın annesi Adalet Bağ, kızının ölmeden önce kozmetik mağazasında da bir patlama yaşandığını ve bu sebeple kendi marketlerinde çalışmak istediğini belirtti. Milletvekili Çankırı, yaralıları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Elmacık kemiğinde kırıklar bulunan Kübra Çetinkaya Özdemir, patlamanın şokunu üzerinden atamadıklarını ifade etti. Ziyaretler sırasında acılı ailelere sabır dileyen Çankırı, Dilek Bağ'ın annesinin gözyaşlarına hakim olamadı ve onu teselli etti. Devletin her zaman yanlarında olduğunu belirten Çankırı, ölenlere Allah'tan rahmet diledi ve ailelere güç kuvvet vermesi temennisinde bulundu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder