adscode
adscode
adscode

İzmir Ticaret Odası, Teknoyatırım Destek Programı Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

İzmir Ticaret Odası, KOSGEB Teknoyatırım Destek Programı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Programın teknoloji üretmek isteyen firmalar için önemini vurgulayan konuşmalar gerçekleştirildi.

İzmir Ticaret Odası, Teknoyatırım Destek Programı Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

İzmir Ticaret Odası tarafından düzenlenen KOSGEB Teknoyatırım Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Tutan, bu desteğin teknoloji üretmek isteyen firmalar için can suyu olduğunu belirtti. Toplantıya Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı da katıldı.

Jülide Tutan, açılış konuşmasında KOSGEB tarafından sağlanan desteklerin üyeler için önemine vurgu yaparak, destekler hakkında bilgilendirme toplantılarının sık sık düzenlendiğini belirtti. Tutan, KOSGEB'in ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlayan KOBİ'lere destek veren önemli bir kurum olduğunu ifade etti. Toplantıda, KOSGEB Teknoloji, Yenilik ve Yerlileştirme Dairesi Başkanlığı KOBİ Uzmanı Zehra Tülin Yücel de bir sunum gerçekleştirdi. Yücel, Teknoyatırım Destek Programı hakkında detaylı bilgiler vererek, destek programından yararlanma şartlarını katılımcılarla paylaştı. Yapılan sunumun ardından katılımcıların soruları cevaplandı.

İzmir Ticaret Odası'nın düzenlediği toplantıda, Teknoyatırım Destek Programı'nın teknoloji üretmek isteyen firmalar için önemine dikkat çekilerek, desteklerin firmaların yatırımlarını ve AR-GE projelerini desteklediği vurgulandı.

KOBİ'lerin uluslararası rekabet içerisinde daha güçlü konuma gelmelerine olanak sağlayan bu destek programının, KOSGEB tarafından sağlanan önemli bir destek olduğu belirtildi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder