adscode
adscode
adscode

JBL’in Yeni Taşınabilir Hoparlörleri Müzikseverlerin Beğenisine Sunuldu

JBL, PartyBox Club 120 ve PartyBox Stage 320 adlı yeni taşınabilir hoparlör modellerini müzik tutkunlarının beğenisine sundu. Güçlü ses kalitesi, uzun çalma süreleri ve fütüristik ışık gösterileri ile dikkat çeken hoparlörler, yapay z

JBL’in Yeni Taşınabilir Hoparlörleri Müzikseverlerin Beğenisine Sunuldu

JBL, 75 yıllık tecrübesiyle yeni taşınabilir hoparlör modelleri PartyBox Club 120 ve PartyBox Stage 320’yi müzik tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Her iki hoparlör de güçlü JBL ses kalitesi, uzun çalma süreleri, fütüristik ışık gösterileri ve sesi güçlendiren yapay zekâ özellikleri ile öne çıkıyor. PartyBox Club 120, tek bir şarjla gün batımından gün doğumuna kadar partye devam etmenizi sağlayan bir hoparlör. AI Sound Boost özelliği sayesinde en iyi ve güçlü sesi ortaya çıkarırken, senkronize ışık gösterisi ve flaş efektleri ile görsel bir şölen sunuyor. Ayrıca JBL PartyBox uygulaması üzerinden efektler ve müzik kolayca kontrol edilebiliyor. PartyBox Stage 320 ise içeride veya dışarıda geniş bir alana müzikle dolabilen bir hoparlör. Güçlü JBL ses kalitesiyle birlikte senkronize ışık gösterisi ve flaş efektleriyle göz alıcı bir gösteri sunuyor. Teleskopik sapı ve geniş tekerlekleri sayesinde kolayca taşınabilen hoparlör, 18 saate kadar çalma süresi sağlıyor. Her iki hoparlör de yapay zekâ algoritmalarıyla sesleri analiz ederek en iyi ses deneyimini sunuyor.

AI Sound Boost özelliği sayesinde hoparlörlerin hareket ve gücünü algılayarak maksimum ses kalitesini sağlarken, distorsiyonu azaltarak ses kalitesini en üst seviyeye çıkarıyor.

JBL'in yeni modelleri PartyBox Club 120 Taşınabilir Hoparlör ve PartyBox Stage 320 Taşınabilir Hoparlör, temmuz ayında tüm online kanallar ve elektronik marketlerde satışa sunulacak. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder