Jeremy Renner: Yazamayacak kadar berbatım

Jeremy Renner karlarla kaplı bir beldede yer alan evinin yolunu kapatan karları temizlemek isterken korkunç bir kaza geçirmişti. Hastanede tedavisi süren ünlü oyuncudan ilk fotoğraf geldi

Jeremy Renner: Yazamayacak kadar berbatım

Hollywood yıldızı Jeremy Renner’ın kar kürerken bir kaza geçirdiği öğrenilmişti. Renner'ın aldığı yaralar sebebiyle durumunun 'kritik' ancak mevcut olarak 'stabil' olduğu belirtilmişti. Jeremy Renner’ın künt göğüs travması geçirdiği ve aracın bacağının üzerinden geçtiği söylenmişti.

Ciddi şekilde yaralandığı öğrenilen ünlü aktörün, hastaneye kaldırıldıktan sonra bir operasyon geçirdiği ancak ikinci bir ameliyat daha olması gerektiği açıklanmıştı.

Jeremy Renner'dan haber var: Yazamayacak kadar berbatım! Kaza geçirmişti - Magazin haberleri
KAZA SONRASI İLK PAYLAŞIM

Tedavisi süren ünlü oyuncu, kaza sonrası sosyal medya hesabından ilk kez paylaşımda bulundu. Hasta yatağında verdiği pozu takipçileriyle paylaşan Jeremy Renner, "Tüm güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Yazı yazmak için berbat durumdayım ama hepinize sevgilerimi gönderiyorum" dedi.

Renner’ın gönderisine ünlüler de kayıtsız kalmadı. Chris Hemsworth, Chris Evans, Vanessa Hudgens, Orlando Bloom, Penelope Cruz, Jimmy Fallon, Taika Waititi, Chris Pratt, Kate Beckinsale gibi çok sayıda isim, "Geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Yaşanan kazaya dair Washoe İlçesi Şerif Ofisi tarafından açıklama yapılmıştı. Açıklamada, "1 Ocak 2023, sabah saat 09:00 civarında, Washoe İlçesi Şerif Ofisi, Nevada, Reno'daki Mt. Rose Otoyolu bölgesinde ağır yaralanmayla sonuçlanan bir kazaya müdahale etti. Ekipler olay yerine vardıklarında sağlık görevlileriyle koordineli olarak Bay Jeremy Renner'ın bir sağlık helikopteriyle yerel bir bölge hastanesine tıbbi nakli yapıldı. Jeremy Renner, bu kazada yaralanan tek kişi olarak kayıtlara geçirildi" denilmişti.

DOKTOR KOMŞUSU YARDIMINA KOŞMUŞ

Çalışır haldeki kar küreme aracından inip, karların arasına dalan Jeremy Renner'ın devasa araç tarafından ezildiği öğrenilmişti. Doktor komşusunun, çok kan kaybeden ve bacağı ciddi şekilde yaralanan aktöre ilk müdahaleyi yaptığı belirtilmişti.

Jeremy Renner’ın bacağına doktor komşusu tarafından turnike yapılıp, helikoptere binene kadar daha fazla kan kaybetmemesi sağlanmaya çalışıldığı da konuşuluyordu.

Ayrıca bu yıl ABD'yi vuran soğuk hava dalgası ve fırtınanın yoğun yaşandığı Sierra Nevada dağlarında bir çiftliği bulunan Jeremy Renner, sosyal medya hesabından fırtına ve kar yağışının boyutunu ortaya koyan bir fotoğrafı paylaşmıştı.

Sylvester Stallone, 50 yıllık kariyerini değerlendirdi: Her şeyi bildiğimi sanıyordum - Magazin haberleri
Dünyadan 1 gün önce
"Her şeyi bildiğimi sanıyordum"
Shakira'dan Gerard Pique'ye ihanet göndermesi! - Dünyadan magazin haberleri
Dünyadan 2 gün önce
'Birisi size ihanet etmiş olsa bile...'

Benedict Cumberbatch köle torunlarına tazminat ödeyebilir - Magazin haberleri
Köle torunlarına tazminat ödeyebilir
Brooklyn Beckham'dan Nicola Peltz itirafı: Düğünden kaçmasından korktum - Magazin haberleri
Dünyadan 2 gün önce
"Eşimin düğünden kaçmasından korktum"
Alec Baldwin'in kızı Ireland Baldwin anne oluyor - Magazin haberleri
Dünyadan 3 gün önce
Ünlü oyuncu dede oluyor
Tyler Sanders'ın ölüm nedeni belli oldu
Dünyadan 5 gün önce
Ölüm nedeni belli oldu
"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"

Renner, geçtiğimiz aylarda da endüstriyel boyuttaki kar püskürtücüsünü sürerken eğlendiği anları yayınlamıştı.

Ünlü oyuncu, gönderisine, "Toprak ana ve doğa anaya çok saygım var... Dövüşü kaybetmeyi bekliyorum ama her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım" notunu düşmüştü.

"BU KONUDA YAPABİLECEKLERİMİ ÖĞRENİYORUM"

Jeremy Renner, geçmiş yıllarda da bu tür kar fırtınası gibi durumlarda yerel itfaiye teşkilatlarıyla çalışarak, onlara görevlerinde yardım etmişti.

Renner, bu tecrübelerini, "Orada itfaiye teşkilatlarıyla çalışıyorum ve oldukça harikalar... Bana öğretiyorlar ve yardım ediyorlar. Onlarla birkaç saat geçirip, ben de bu konuda yapabileceklerimi öğreniyorum" sözleriyle anlatmıştı.

Jeremy Renner, 'Ölümcül Tuzak' ve 'Hırsızlar Şehri' filmleriyle iki kez Akademi Ödülleri'nde Oscar'a aday gösterilmişti.

BİR KIZI VAR

Öte yandan ünlü aktör, kendisi gibi oyuncu olan Sonni Pacheco ile 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftin birlikteliği çok uzun sürmemişti. Pacheco, 2015'te boşanarak, yollarını ayırmıştı.

İkilinin bu birlikten 9 yaşında Ava Berlin Renner adında çocuğu bulunuyor. Renner, kızının yüzünü sosyal medyada göstermeyi pek tercih etmiyor.

Fotoğraflar: AP, Instagram

Jeremy Renner, 'Görevimiz Tehlike 4'te 'William Brandt'ı canlandırdı.