adscode
adscode
adscode

Jose Mourinho'dan eski Galatasaraylıya davet!

Tüm Spor - Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Tugay harika bir oyuncuydu. Gönül verdiği renkler farklı olsa da kendisini ziyarete davet ediyorum." dedi.

Jose Mourinho'dan eski Galatasaraylıya davet!

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe sahasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'ı 2-1 mağlup etti. 

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Jose Mourinho'nun açıklamaları şu şekilde: 

"Futbolda dalga geçemezsiniz"

"Bugün en önemli şey 3 puandı. Bu yeni formatta kaç puan almak gerek, bilemiyorsunuz. Yapılacak en iyi şey puanları toplamak. İlk yarı iyi başlayamadık, ikinci yarıya daha iyi başladık. Baskı yaptık, top kazandık. İkinci yarı oynadığımız oyunu beğendim. 2-0'dan sonra şunu söyleyeyim; futbolda dalga geçemezsiniz, geçerseniz futbol size ihanet etmez. Her takım savaşmaya devam eder. Kendi kendimize maçı garip duruma soktuk. 2-1'den sonra takım, oyunu kontrol altında tuttu. Edin topu tutmayı becerdi. Son 5 dakikada oyunu tuttuk. Futbolda dalga geçemezsiniz."

"Onu bir gün ziyaretime davet ediyorum"

Tugay Kerimoğlu'nun yayında kendisine selam söylemesi hakkında Jose Mourinho:

"Tugay harika bir oyuncuydu. Aşağı yukarı aynı zamanlarda İngiltere'ye gittik. Güzel zamanlardı ama zaman uçup gidiyor. İkimizin de daha fazla beyaz saçı var. Çok iyi oyuncuydu ama bir o kadar iyi insandı. Gönül verdiği renklerden bağımsız olarak onu bir gün ziyaretime davet ediyorum."

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder