adscode
adscode
adscode

Jose Mourinho, Fenerbahçe Lugano Maçı Öncesi Konuştu

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Lugano maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Yeni sezon heyecanı ve takımın durumu hakkında konuşan Mourinho, oyuncularına övgülerde bulundu.

Jose Mourinho, Fenerbahçe Lugano Maçı Öncesi Konuştu

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, Lugano maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi ve yeni sezon heyecanını dile getirdi. "Her sezon, yeni bir sezondur. Kariyerimde hiç geçmişe bakmadım. Yarınki maç, benim sanki Avrupa'daki ilk maçım gibi heyecanlıyım. Her maç, yeni bir başlangıçtır" sözleriyle konuşmasına başlayan Mourinho, takımın hazırlık sürecine de değindi. Toplam 35 antrenman yaptıklarını belirten Mourinho, bazı oyuncuların eksikliğine rağmen takımın en iyisini ortaya koymaya çalıştığını vurguladı.

Maç öncesinde sakatlığı bulunan Saint-Maximin hakkında da bilgi veren Mourinho, "Maximin, antrenmanda darbe almıştı ve hala en iyi durumunda değil. Ancak oynayabilecek durumda. Umut Nayır ise ayrıldı ancak harika bir karaktere sahipti. Ona en iyisini diliyorum" dedi.

Transfer döneminde kulübün yaptığı işlerden memnun olduğunu belirten Mourinho, takımda herkesin kendini birinci veya ikinci opsiyon olarak görmesini istediğini söyledi. Yeni sezon öncesi hazırlıkların tam gaz devam ettiğini belirten Mourinho, taraftarları heyecanlı ve destekleyici olmaya davet etti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder