adscode
adscode
adscode

Jose Mourinho Fenerbahçe'yi Yeni Bir Döneme Taşıyor

Mourinho'nun Fenerbahçe'ye olan motivasyonu ve transfer konusundaki açıklamaları

Jose Mourinho Fenerbahçe'yi Yeni Bir Döneme Taşıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Mourinho, kendini çok mutlu ve motive hissettiğini, hiç olmadığı kadar motive olduğunu belirtti. Oyuncularının büyük bir kısmının milli takımlarda olmasından dolayı zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade etti. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarının yaklaştığını ve ellerindeki oyuncularla en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Mourinho, Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu ve kulübün şartlarının çok iyi olduğunu vurguladı.

Sorumluluklarını bildiğini belirten Mourinho, başkanın verdiği direkt mesajın kulübün ilerlemesini ve en iyi oyuncuların tutulmasını hedeflediğini dile getirdi. Transfer piyasasında nelerin gerektiğini bildiklerini söyleyen Mourinho, adım adım ilerleyerek takımı güçlendireceklerini ifade etti.

Türk Milli Takımı'nın başarısını takdir eden Mourinho, Şampiyonlar Ligi ön elemesi öncesinde transfer işlerinin hızla ilerlemesinin zor olduğunu belirtti. Ancak taraftarların desteğiyle Lugano maçında en iyi performanslarını sergileyeceklerini ifade etti. Mourinho, Fenerbahçe'nin 35 milyon taraftarına özledikleri mutluluğu yaşatmak için çalıştıklarını sözlerine ekledi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder