adscode
adscode
adscode

Junique Design Modifiye Tutkunlarının Buluşma Noktası

Modifiye tutkunları nerede muhteşem bir araç var hemen bulur Erdem Küskün ün Midnight Purple Skyline R32 Gtr si ise modifiye severlerin gözünden kaçmadı

Junique Design Modifiye Tutkunlarının  Buluşma Noktası

Erdem Küskün gençlik zamanlarından bu yana otomobil modifiyesi ve drift sporları ile ilgileniyor. Aslında otomobilin her şeyi ile uzun süredir ilgileniyor. Bu da genç yaşına rağmen kendi alnında yeterince tanınmış biri olmasını sağlıyor. Ancak hedefleri büyük olduğundan çalışmasını bir an olsun bile aksatmıyor.

Yeni garaj açılışında Midnight Purple Skyline R32 Gtr otomobil tutkunları ile buluştu. Uzun çalışmalar sonucunda tasarladığı bu şaheser ise şuan garajında sergileniyor. Öncesinde Erdem Küskünün bizatihi çalışmalarını takip edenler vardı. Şimdi ise büyük projelere imza atarak adını geniş kitlelere duyurmayı hedefliyor. İstediği noktaya ise Amerika ve Japonya tasarım fuarlarına ulaştığında katılacak. Projeleri ve yapacakları şuan için sınır tanımıyor. Uzun zamandır otomobil konusunda çalışmalar yapması onu bayağı yetiştirse de yeteneği şuan ki konumuna ulaşmasını sağlıyor.  

1987 doğumlu olan Erdem Küskün 17 yaşından beri otomobil modifiyesi ile ilgileniyor. İlk modifiye deneyimini kendi aracında tattıktan sonra bu iş onun için tutkuya dönüşüyor. Aracının torkunu yükseltmeyi düşünürken bir anda kendini tasarım ve modifye dünyasının içinde buluyor. Yaptığı işten büyük zevk aldığından ötürü bunu yaşam şekline dönüştürmeyi planlıyor. 2011 yılından beri drift sporu ile ilgilenip 17 yaşından bu yana otomobil tasarımları ile ilgilenen Erdem Küskün’ün emekleri karşılığını buluyor. Junique Design firmasını kurduktan sonra ise yaptığı işi profesyonel hayata adapte ediyor. İş adamı olması yanında kurduğu tasarım firmasında büyük başarılara imza atıyor. Geçenlerde yaptığı yeni garaj açılışı adını duymayan kesimlerin de ondan haberdar olmasını sağladı. Başarılarını görenler onun nasıl bir yeteneğe sahip olduğunu zaman içinde kavrayacaktır. Kaporta cilası renginden tampon uzunluğuna, kaporta vidasından tork gücüne kadar detaylar ile ilgilenmesi işini para için yapmadığını gösteriyor. Müşteri mutlu ve memnun ise o da gece rahat uyuyabiliyor. Verdiği siparişler geciktiğinde süreci hızlandırmak adına bizatihi kendisi görüşüyor. Şirket kurucusu olsa da yapılacak her işin sürecinden haberdar oluyor.

Japon modifiye sanatının ekolü haline gelen Libertywalk’ın Türkiye resmi distribütörüdür. Libertywalk anlayışı Erdem Küskün’e yeni projelerinde yol gösteriyor. Tutku ile yaptığı işi projelendirip ekibi ile büyük çalışmalara imza atıyor. Özgün tasarım anlayışı ile her marka ve modelden otomobilleri buluşturuyor. Bunu yaparken de müşterilerinin modifiyeden ne kadar etkilendiğini görebiliyorsunuz. Yakın zamanda Seat Ateca, Porsche 911 4s, Mercedes CLA, Mazda MX- 5 nd 30th, VW Beetle gibi araçların da modifiyesini yaptı. Bunlara ait detaylı görünüm ve bilgi için İnstagram hesabını da takip edebilirsiniz. Müşteri yorumları ve beğenileri oldukça iyi olduğundan tasarımlarının sayısı da gittikçe artıyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin