adscode
adscode
adscode

Justin Bieber'ın Paylaşımı Gündemde!

Justin Bieber'ın Osmaniye'de dans eden çocuğun videosunu paylaşması büyük ilgi gördü. Ahmet Aygün adlı çocuğun dans yeteneği sosyal medyayı salladı.

Justin Bieber'ın Paylaşımı Gündemde!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, Instagram hesabında Osmaniye'de dans eden bir çocuğun videosunu paylaştı. 293 milyon takipçisi olan Bieber'ın paylaşımı büyük ilgi gördü. Videoda 8 yaşındaki Ahmet Aygün'ün oyun havası oynarken gösterdiği performans dikkat çekti. Ahmet, ağabeyiyle birlikte düğünlere giderek dans etmeyi çok seviyor. Sosyal medyada paylaşılan video, Key Glock'un şarkısıyla mixlenerek dünya çapında ilgi gördü. Ahmet Aygün, Justin Bieber'in paylaşımını görünce çok sevindiğini belirtti.

Kendisinin de bir gün Bieber gibi ünlü olmayı hayal ettiğini söyleyen Ahmet, dans etmeyi çok sevdiğini ve insanların onu oynarken izlemesinden mutlu olduğunu dile getirdi. Videoyu paylaşan Emrah Türkoğlu da Ahmet'in yetenekli bir çocuk olduğunu ve dans yeteneğinin göz doldurduğunu söyledi. Video Instagram'da milyonlarca kez izlendi ve Bieber'in paylaşmasıyla daha da büyük bir kitleye ulaştı. Ahmet'in ailesi ve Türkoğlu, videonun bu kadar ilgi görmesinden dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Türkoğlu, Bieber'in paylaşımı karşısında şaşırdıklarını ancak gurur duyduklarını sözlerine ekledi. Justin Bieber, daha önce de dünya çapında ünlü iş insanlarının düğünlerinde sahne almıştı. Son olarak Hindistan'ın en zengin iş insanı Mukesh Ambani'nin oğlunun düğününde 10 milyon dolar kazanmıştı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder