adscode
adscode
adscode

JYSK Türkiye, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor

JYSK Türkiye, İskandinav tarzında ev ve yaşam ürünleri sunan marka, 4'üncü mağazasını Beykent'te açtı ve 2025 yılına kadar 5 yeni mağaza daha açmayı planlıyor.

JYSK Türkiye, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor

JYSK, İskandinav tarzında ev ve yaşam ürünleri ile tanınan bir marka olarak Türkiye pazarında hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. 2023 yılında Türkiye pazarına giren marka, Beykent'te bulunan First Avenue AVM'de 1160 metrekarelik alanda yeni mağazasını açtı.

JYSK Türkiye Ülke Müdürü Alexandru Bratu, Türkiye pazarındaki yatırımlarını sürdüreceklerini ve 2025 yılına kadar 5 adet yeni mağaza açmayı planladıklarını belirtti. Ayrıca Bratu, Türkiye'deki ilgiden çok memnun olduklarını ve müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli tuttuklarını ifade etti. Danimarka merkezli ev eşyası perakendecisi JYSK, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri müşterilerle buluşturmayı hedefliyor. Türkiye'deki mağazalarını en güncel konsepti ile müşterilere sunan marka, farklı semtlerde ve şehirlerde de yeni mağazalar açmayı planlıyor. JYSK, Türkiye pazarında hızlı bir şekilde büyümeye devam ederken, müşteri memnuniyetini de her zaman ön planda tutmayı sürdürüyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder