adscode
adscode
adscode

Kâğıthane Belediyesi, Öğrencilere Yaz Tatili Etkinlikleri Sunuyor

Kâğıthane Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilinde eğlenceli ve eğitici etkinliklerle dolu bir program sunuyor.

Kâğıthane Belediyesi, Öğrencilere Yaz Tatili Etkinlikleri Sunuyor

Kâğıthane Belediyesi, öğrencilerin karnelerini aldığı bu dönemde yaz tatili boyunca birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinlikler düzenliyor. Yaz Spor Okulları, Buz Pisti, Yaşam Beceri Atölyeleri ve Kâğıt Atölyesi gibi farklı etkinliklerle çocuklar hem eğlenip hem de öğrenecekler.

Ayrıca Kâğıthane Belediyesi'nin Millet kıraathanelerinde çocuklar, yaz tatili boyunca birbirinden eğitici kitap ve romanları okuma fırsatı bulacaklar. Bu sayede hem eğlenip hem de kendilerini geliştirme şansı elde edecekler.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, yakın zamanda açılışı gerçekleştirilen Yeşil Vadi'de çocukların doyasıya vakit geçirebilecekleri bir ortam yarattıklarını belirtti.

Bisiklet ve yürüyüş yolları, spor ve dinlenme alanları, yeşil alanlar, parklar ve çocuk bahçeleri ile donatılan Yeşil Vadi, çocukların eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir mekan olacak. Başkan Öztekin, "Çocuklarımız karnelerini aldılar ve şimdi onlara eğlenceli bir yaz tatili sunmak istiyoruz. Kâğıthane Belediyesi olarak çocuklarımızın motivasyonlarını yüksek tutarak yeni döneme hazırlanmaları için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Tüm çocuklarımıza başarı ve mutluluk dolu bir yaz diliyorum. " şeklinde konuştu. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin