adscode
adscode
adscode

Kader İkizler Helal El Diyar Sahibi Altan Alkan Ve Eda Alkan Yenilikçi Projelere İmza Attı

Kader İkizler Helal El Diyar Sahibi Altan Alkan Ve Eda Alkan Yenilikçi Projelere İmza Attı

Kader İkizler Helal El Diyar Sahibi Altan Alkan Ve Eda Alkan Yenilikçi Projelere İmza Attı

Kader İkizler’i organizasyonlar ile yakından ilgilenenler, menajerlik hizmeti alanlar ve PR çalışmaları yaptıranlar bilir. Kendi alanında çabaları ile uzun süredir başarılı olmaya devam ediyor. Başarıyı sağlarken de en iyilerle çalışmayı kendine hedef haline getirmiş. Dolayısı ile de başarılarının üzerine eklemesi de kaçınılmaz oluyor. Helal El Diyar sahibi Altan Alkan ve Eda Alkan ile yaptığı proje anlaşması da bunun bir örneğidir. Çünkü Helal El Diyar Ajansı 16 yıldır kendi sektöründe çok sayıda çalışmaya imza atmış. Şuan için bildiğiniz çoğu markaya farklı hizmet kollarında danışmanlık desteği sağlamış. Markaların ve kişilerin isim değerini artırmak ve bilinirliğine katkı sunmak için çalışmalarda bulunmuş. Gerek markaların gerekse kişilerin tanınırlık düzeyini artıracak danışmanlık desteklerinde öncü olmuş.

Aslına bakılırsa Kader İkizler ve Helal El Diyar’ın faaliyet gösterdiği alan birbirini tamamlar niteliktedir. Bunu göz önünde bulunduran iki taraf da anlaşma imzalayarak yerinde karar vermiş. Daha öncesinde birbirlerinden çeşitli reklam destekleri ve tanıtım talepleri olmuş olsa da bunu profesyonelce yapmak işteki başarıyı artırır. Proje ortaklığı yapılırken sınırları ve kapsamı belirli çalışmalara imza atmak iki tarafın da kazancına katkı sağlar.

Kader İkizler ve Helal El Diyar proje ortaklığı yürüttüğü firmaları öncesinde araştırır ve özenle seçer. Bu yıl gerçekleşecek 2023 Yılın Uluslararası Marka Ödülleri olup Özge Ulusoy ve Demet Akalın sunumları ile yapılacak ve ödüller sahibini bulacak. Show TV ile proje ortaklığı da yürüten Kader İkizler’in bu organizasyonu anlaşmalı olunan kanallarda ve dijital mecralarda yayınlanacak. Bunun öncesinde ise 2022 Yılın Marka Güzellik Ödülleri de yapıldı ve büyük ilgi uyandırdı. Bir de 2022 Uluslararası Fashion Awards Of Year Seda Sayan sunumu ile yapıldı. Kader İkizler’in Seda Sayan’a düğün hediyesi olarak beşi bir yerde taktığı organizasyondu. Çocuk gelinlere hayır sloganı ile bu da başarılı oldu.  

PR çalışmaları profesyonelce yapılırken dijital destek almak başarıya ulaşma süresini kısaltır. Televizyon izleme alışkanlığı azaldığından ötürü sosyal medya platformları ve çeşitli mecralarda reklamın yapılması gerekir. Gerek web sitesi içerikleri ve haberler ile gerekse de görsel ve video hizmetleri ile PR çalışmalarına hız kazandırılır. Helal El Diyar markanın bilinirliliğini artırmak için yürüttüğü tüm çalışmaları burada da kullanır. Dolayısı ile de daha önce markalara verdiği hizmetlerde sağladığı başarı çalışmalar sonucunda elde edilir.

Altan Alkan, Eda Alkan ve Kader İkizler şirketlerinin yer aldığı çalışmalarda profesyonel çözüm ortakları olacaktır. Uzmanlıklarını konuşturacakları alanlarla ilgilenecek ve desteklerini bu yönde sürdüreceklerdir. Projenin kapsamına ve anlaşmanın şartlarına göre de bu ortaklığı uzun süre devam ettireceklerdir. İki tarafın da başarı sağlayacağına tam inancı olduğu bu alanda başarılı olmaları çok daha kolaylaşacaktır. Zamanında sorunlara müdahale etmek ve fırsatları iyi değerlendirmek adına yenilikçi projeler için attıkları adım faydalı olacaktır.  

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin