adscode
adscode
adscode

Kader İkizler Ve Helal El Diyar Güçlerini Birleştiriyor

Kader İkizler Ve Helal El Diyar Güçlerini Birleştiriyor

Kader İkizler Ve Helal El Diyar Güçlerini Birleştiriyor

Menajerlik ve organizasyonlarla adını duymaya alışık olduğumuz Kader İkizler, en başarılı ajanslardan biri ile ortak proje çalışmasına imza attı. Organizasyonlarda büyük ölçüde verim sağlanabilecek çalışmalara imza atılması markaların bilinirliğini de etkileyecektir. Birbirlerini tamamlayacak projelerde çalışma yapmaları iki tarafa da kazandıracaktır. Helal El Diyar ile Kader İkizler çok sayıda projede yer alacak. Bunlardan en büyüğü 2023 Yılın Uluslararası Marka Ödülleri olup Özge Ulusoy ve Demet Akalın eşliğinde ödüller verilecektir. Show TV ve anlaşmalı olunan kanallarda ve dijital mecralarda yayın yapılacak olup büyük bir organizasyondur. Daha öncesinde ise 2022 Yılın Marka Güzellik Ödülleri de yapıldı ve büyük yankı uyandırdı. Yine aynı yıl 2022 Uluslararası Fashion Awards Of Year Seda Sayan sunumu ile yapıldı. Çocuk gelinlere hayır sloganı ile büyük ilgi uyandırdı. Önceki yıllarda yaptığı tüm çalışmalardan alnının akı ile çıktı.

Helal El Diyar 66 farklı kategoride dijital destek ve çözüm sunan bir ajanstır. Bunun yanında video, içerik ve çeşitli görselleri oluşturacak ekibi vardır. Ekip sadece görsel değil yazılı tanıtım araçları ile teknolojinin sağladığı tüm imkanları kullanır. Web sitesi içerikleri oluşturtarak projelerin görünür kılınmasını amaçlar. Web sitelerine ve sosyal medya platformlarına özgü yeniliklerden yararlanarak içeriklerin PR çalışmalarını yapar. Özellikle organizasyonların birçok yerde reklamının yapılması ve sosyal medya platformlarda organizasyon için çalışmalarda bulunulması katılımcı sayısını artırır. Bununla birlikte gelenekselleşmiş çalışmalarda yeterli reklam faaliyetleri yapılırsa organizasyon giderek büyür. Organizasyonlarda ve menajerlik işlerinde tanıtım konusunda uzmanlığı olan kimselerle çalışmak başarıyı destekler. Bunun bilincinde olan Kader İkizler, Helal El Diyar ile yaptığı anlaşma çerçevesinde büyük verim sağlayacaktır. Tanınan veya tanınmakta olan kişilerin reklamını daha iyi şekilde yapacaktır.

Anlaşmanın iki tarafının da elinden gelenin fazlasını yapacağına dair şüphe olmadığından kısa sürede başarıya ulaşmaları da kolaylaşır. Kendi alanlarında verimli çalışmalar yapabilmek için bu işbirliğine ihtiyaç duyan iki şirket zaman içinde başka ortak projeler de yürütecektir. Helal El Diyar sahipleri Altan Alkan ve Eda Alkan ile Kader İkizler’in iş birliği reklamcılık sektörü ve organizasyonlarda sıkça konuşulacaktır. Çünkü iki taraf da alanının iyisi olmakla birlikte başarıları katlanarak artıyor. İstikrarlı biçimde başarılı olabilmek adına yürüttükleri proje onları daha da ileriye taşıyacaktır.

Her zaman daha da başarılı olmak ve alanınızda verim sağlamak adına çözüm ortakları ile görüşmek gerekir. Başarıyı arzulayan ve daima en ileriyi hedefleyen kişiler bunu sağlayabilmek için profesyoneller ile çalışmak zorundadır. Aksi halde yapılan ilk işte karşılaşılan aksaklıkların telafisi olmaz. Reklamcılık sektörü, ajanslarla ilgili alan ve menajerlikte hataya yer yoktur. Yanlış kişiler ile çalışıp kötü reklam yaptırırsanız bunun zararlarına da katlanmanız gerekir. Bu konuda sorun yaşamamak adına Kader İkizler ve Helal El Diyar’ın proje ortaklığı faydalı olacaktır.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin