adscode
adscode
adscode

Kader İkizler Ve Helal El Diyar Sahipleri Altan Alkan Ve Eda Alkan'dan Proje Ortaklığı

Kader İkizler Ve Helal El Diyar Sahipleri Altan Alkan Ve Eda Alkan'dan Proje Ortaklığı

Kader İkizler Ve Helal El Diyar Sahipleri Altan Alkan Ve Eda Alkan'dan Proje Ortaklığı

Helal El Diyar’ın ajans olarak verdiği hizmetler yanında çok sayıda ortak projeleri var. Bu projelerini şimdilerde kader İkizlerle birlikte ortak yürütmeyi düşünüyor. Yapılan işbirliği anlaşmaları çerçevesinde Helal E Diyar sahipleri Altan Alkan ve Eda Alkan yeni projelerde yer alacak. Böylece organizatörlük, menajerlik ve PR çalışmalarında uzmanlığı olan Kader ikizleri ile güçlerini birleştirecek. Bu birliktelikten daha birçok proje çıkacağı kesin. Bu iki ajansın birbirlerine farklı alanlarda da büyük katkıları olacak.

Helal El Diyar 16 yıllık tecrübesini Kadir İkizler’in çeşitli PR çalışmaları ve menajerlik gibi özel ajans işleri için kullanacak. Helal El Diyar, çeşitli uzmanlıklarının yanında 66 farklı kategoride hizmet verip ajans olarak dijital çözüm ortağı olacak şekilde destekler sunacak. Bu desteklerini artık Kader İkizler ile paylaşacağından bu iş kadınının projeleri de sağlam zemine oturacak. Kader İkizler medya işlerinde, reklamcılık ve pazarlamacılık faaliyetlerinde ajansın gücünden yararlanabilecek. Projelerin kapsamı ve hangi konularda olacağı şu an için belli olsa da basına yansıyan kısmı tam net değil. Zaman içerisinde birbirleriyle yaptıkları projelerdeki haberlerle anlaşmanın içeriğini bileceğiz. Şu an için sır gibi tutulan anlaşma kapsamı zaman içerisinde birlikte yer aldıkları projelerde kendini gösterecektir.

Kader İkizler ve Helal El Diyar gibi güç birleştirme projelerinde başarı hikayeleri de zaman içinde oluşuyor. Ajans işlerinde birbirleri ile yardımlaşacak bu iki şirketin projeleri çok konuşulacağa benziyor. Çeşitli şekilde ödül veren ve hizmetleri büyüdükçe artan Elit Medya Group kendi alanlarına özgü profesyonellikleri ve imkanlarını paylaşacak. Geniş kitlelere hitap etmek ve ajans olarak nitelikli hizmetler vermek için harcayacak yapılan bu ortaklık en kısa sürede meyvelerini verecek. Daha da büyük projelerle sektöre katkı sağlayacak olan bu iki şirketin projeleri daha da büyüyecektir.

Başarıları ile konuşulan bu iki şirketin projelerini yakından takip edebilirsiniz. Böylece iş birliklerinin markaları ve şirketleri kadar güçlendirdiğine de yakından şahit olursunuz. Helal El Diyar; marka, Pazar araştırmaları ile ilgili projelerini Elit Medya Group sahibi Kader İkizler ile paylaşacak. Kader ikizler de organizatörlük menajerlik ve reklam çalışmaları alanında yaptığı ve yapacağı çalışmaları Helal El Diyar ile yürütecek. Bu da birbirlerinin deneyimlerinden ve tecrübelerinden yararlanarak güçlenen iki firmanın daha da başarılı olacağı anlamı taşır.

Kader İkizler’in yer aldığı sektör reklam, tanıtım, içerik üretimi gibi alanlarla iç içe olduğundan kaliteli profesyonel desteği Helal El Diyar’dan alacak. Kader İkizler’in diğer proje ortakları olarak bilinen Avsallar Çiçekçilik, Mehmet Duran, Helal El Diyar United Kingdom, Geleneksel Medya, Yeni Nesil Medya ile sosyal medya,  dijital medya ve itibar yönetimi anlaşmalarına da imza attı. Yapılan bu proje anlaşması ve iş birliği çerçevesinde Kader İkizler’in çalışmalarını yürüttüğü alanda başarılı olması da kaçınılmazdır.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin