adscode
adscode
adscode

Kadıköy'de 8 katlı apartmanda yangın: 1 ölü!

Kadıköy'de 8 katlı bir apartmanın 6'ıncı katındaki dairede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kadıköy'de 8 katlı apartmanda yangın: 1 ölü!

Olay, İstanbul Kadıköy İlçesi, Suadiye Yazanlar Sokak üzerinde saat 08.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, sekiz katlı bir apartmanın altıncı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangını fark eden bir apartman sakini itfaiye ekiplerine haber verdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri altıncı kattaki daireye camdan girerek yangına müdahale etti. Polis ekipleri apartmanda yaşayan tüm vatandaşları tahliye ederken, yangının çıktığı dairede yaşayan Can Bayraktar (57) isimli bir vatandaş dumandan etkilenerek hayatını kaybetti. Hayatını keybeden şahısın naaşı ambulans ekipleri tarafından morga kaldırıldı.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Yaşanılan yangının ardından dairede yaşayan Can Bayraktar isimli kişi hayatını kaybetti. Durumun babasına bildirilmesi üzerine tekerlekli sandalye ile babası olay yerine geldi. Apartmanda hayatını kaybeden oğlunu son defa görmek isteyen baba ise hüngür hüngür ağladı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder