adscode
adscode
adscode

Kadıköy'de Ambulansın Önünü Kesip Hastayı Görmek İstediler

Trafik magandaları, acil hasta nakli yapan ambulansı durdurarak hastayı görmek istedi

Kadıköy'de Ambulansın Önünü Kesip Hastayı Görmek İstediler

Kadıköy'de siren çalarak acil hasta nakli yapan bir ambulansın önünü motosikletle kesen iki kişi, “Ambulansın içinde hasta olduğuna inanmıyoruz" diyerek hastayı görmek istediklerini söyledi. Ambulans şoförü, çaresizce kapıyı açarak hastayı göstermeye mecbur kaldı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden şoför, olayı belgeledi.

Olay, Bostancı yan yolda dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Bir belediyeye ait hasta nakil ambulansının önünü motosikletli iki kişi kesti. Siren çalarak hastaneye ulaşmaya çalışan ambulans şoförü ile tartışmaya başlayan trafik magandaları, “Biz bu ambulansta hasta olduğuna inanmıyoruz" diyerek içerideki hastayı görmek istedi. Ambulansın hareket edememesi üzerine, şoför çaresiz kalarak aracın yan kapısını açıp hastayı gösterdi.

İki şüpheli, hastayı gördükten sonra ikna olup olay yerinden ayrıldı. Bu sırada ambulans şoförü, yaşananları cep telefonuyla kaydetti. Trafik magandalarının kask takmadıkları da dikkat çekti.

Yaşanan bu olay, ambulans şoförlerinin ve sağlık ekiplerinin görev başındayken karşılaştıkları zorlukları bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, bu tür olayların tekrarlanmaması için sürücülerin acil durum araçlarına saygı göstermeleri gerektiğini vurguladı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder