adscode
adscode
adscode

Kadın Müşterilere Darbe Skandalı!

Ömer Avni Mahallesi'nde yaşanan olayda kadın müşterilere yapılan darbe skandalı sonrası mekan mühürlendi ve şüpheliler tutuklandı.

Kadın Müşterilere Darbe Skandalı!

Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekanına 3 Ağustos'ta giden kadın müşteriler A. İ. K, H. E. ve Y. T'yi çıkan kavgada darbettikleri gerekçesiyle yakalanan M. M. D. ve V. T'nin adliyedeki işlemleri tamamlandı. İki şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, 3 kadın müşterinin darbedildiği eğlence mekanının güvenlik gerekçesiyle mühürlendiğini bildirdi.

Olay, Ömer Avni Mahallesi'ndeki bir eğlence mekanında kadın müşteriler ile işletme çalışanları arasında çıkan kavga sonucu gerçekleşmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şüpheliler M. M. D. ve V.

T'yi gözaltına alarak adli makamlara sevk etmişti. İki şüphelinin çeşitli suç kayıtları olduğu tespit edilmiş ve "kasten yaralama" ve "cinsel taciz" suçlarından adli işlemler başlatılmıştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kadına şiddet uygulayanların hukuk önünde hesap vereceğini belirtirken, Belediye Başkanı İnan Güney de mekanın güvenlik gerekçesiyle mühürlendiğini açıklamıştı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin