adscode
adscode
adscode

Kadın Tesettür Modasına Yön Veren Armine Yeni Binası İle Hizmetinizde

Tesettür modasının her geçen gün kadın giyiminden başarılı bir şekilde sıyrıldığını görebilirsiniz En canlı renkler ve en güzel desenlerden oluşan çok sayıda kadın giyim ürün grupları bulunuyor

Kadın Tesettür Modasına Yön Veren Armine Yeni Binası İle Hizmetinizde

. Kadın tesettür modasında iddiasını her gün biraz daha gösteren markalar arasında Armine de var. www.arminetrend44.com sitesini gezindiğinizde alışveriş yapmamak için kendinizi tutabilmeniz mümkün değil. Tesettür modası giyim tarzınızı yansıtmıyorsa bile birbirinden şık ve zarif modelleri sevdiklerinize alma isteği uyanıyor. En şık şal modelleri, en şık eşarp modelleri dışında tunik, gömlek, pantolon, bluz ve tesettür elbise modelleri de bulunuyor. Bunlar içerisinden karar vermekte zorlanıyorsanız siteye giriş yapmadan ihtiyaçlarınızı gözden geçirin. Böylece daha yerinde karar verebilmeniz mümkündür.

Armine ipek eşarp, bluz, kapitone mont, trençkot, çanta, ayakkabı ve daha birçok ürün grubu bulunuyor. Her sezon için özel olarak tasarlanmış renkler ve modeller mevcut. Sezonun en can alıcı ve gösterişli renkleri buradaki ürünlere de uygulanmış. Tasarımların muhteşemliği göz doldurmaya yetiyor. Sezon sonu indirimli tunik modelleri, indirimli tesettür mont modelleri de bulabilirsiniz. Sezon içi alışveriş yapabileceğiniz gibi sezon dışı ürünlere de kolayca ulaşabilirsiniz.

Armine Trend, online satış mağazası dışında fiziki mağazalarla da hizmet veriyor. Türkiye’nin farklı illerinde ve çeşitli noktalarda çok sayıda fiziki mağazası bulunuyor. Dileyene internet alışverişi isteyene de mağaza alışverişi imkanı sunuyor. Gaziantep’te en büyük Armine şubesini açarak gücüne güç katmaya devam ediyor. İnternet alışverişi yapmak istemeyenler veya görerek alışveriş yapmaktan hoşlananların buluşma yeri bu 5 katlı Armine şubesi. Gaziantep’te en büyük Armine şubesi olarak göze çarpması da ayrı bir başarı. Gaziantep merkezde hem ticaret hayatını canlandırmak hem de iş imkanı sağlaması açısından da gurur verici.

İş adamı Mehmet Duran ve iş kadını Rojin Duran Gaziantep’te 5 katlı Armine şubesi açmaya niyetlenmiş. Bu konuda var olan engelleri aşarak bölgeye büyük bir tesettür merkezi kazandırmış. İçerisinde kadın giyimine dair ne ararsanız bulabileceğiniz ürünler yer alıyor. Çeşitli mağazaları ayrı ayrı gezmek yerine 1. kattan giriş yapıp 5.kata kadar çıkıyorsunuz. İhtiyaçlarınızı ve beğendiklerinizi alıp 5. katta alışverişinizi noktalayabilirsiniz. Mağaza mağaza gezmekten hoşlanmayanlar için de oldukça ideal bir alışveriş merkezi olmuş. Kadın tesettür giyimine dair aradığınız her şeyi burada bulabileceğiniz bir mekana dönüşmüş. Gaziantep ve tesettür modası için gayet iyi bir hamle olmuş. Ticari kaygıdan ziyade büyük bir yatırım desteği olduğu da aşikar.

Mehmet Duran ve Rojin Duran çok sayıda yatırımları olan iş adamı ve iş kadını olarak biliniyor. Ticari hayatı canlandırılması gereken bir yere bu kadar emek vermeleri de ayrıca takdir edilmesi gereken konuların başında geliyor. Yeni yatırımları olacağı gibi istihdam olanakları sunacak çalışmalar da yapacaklar. Irak- Erbil, BAE ve İran- Tahran, Katar- Doha, İngiltere- Londra gibi yurt dışı yatırım görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Önümüzdeki zamanlarda yeni yatırımlarına dair güzel haberler alacağımız kesin. Sezon bitmeden ihtiyaçlarınızı tamamlamak için Armine Gaziantep şubesine gidip alışveriş yapabilirsiniz.      


Geleneksel mağazacılık dışında yeni nesil ve sosyal medya ve E-Ticaret  konularında İngiltere merkezli teknoloji ve finans, turizm konularında dünya markası haline gelen helal el dıyar ltd unııtedkingdom ile konsorsiyum kuran Mehmet Duran ve Rojin Duran, Trendyol, Hepsiburada, N11 ve PTTAVM sözleşmelerini imzalayarak  pazaryerlerin de mağazalarını açtılar


    www.cicekci.tv             www.armine.tv          www.arminetrend44.com      www.avsallarcicekcilik.com

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin