adscode
adscode
adscode

Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri Türkiye - İsviçre Maçı Bugün

Türkiye ile İsviçre arasındaki heyecanlı maç bugün oynanacak. Saat 20.30'da başlayacak olan maç TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. İşte A Milli Kadın Futbol Takımı'nın kadrosu...

Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri Türkiye - İsviçre Maçı Bugün

UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçları kapsamında Türkiye ile İsviçre karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç, Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak ve futbolseverler maçın yayın bilgilerini araştırıyor. Türkiye - İsviçre maçı bugün, 12 Temmuz Cuma günü oynanacak. Saat 20. 30'da başlayacak olan karşılaşma TRT Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın kadrosunda kaleciler Selda Akgöz, Gamzenur Yaman ve Fatma Şahin yer alırken, defansta Didem Karagenç, İlayda Civelek, Dilara Deli ve diğer isimler forma giyecek.

Orta saha ve forvet hattında ise Ebru Topçu, Busem Şeker, Meryem Cennet Çal, Emine Ecem Esen, Arzu Karabulut, Miray Cin ve diğer futbolcular görev yapacak. Teknik direktör Necla Güngör Kıragası yönetimindeki Türkiye Kadın A Milli Takımı, taraftarlarına galibiyet hediye etmek için sahada olacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder