adscode
adscode
adscode

Kadir Doğulunun imam nikahı iddialarına Esra Dermancıoğlu son noktayı koydu Benimle imam nikahı yaptı

Magazin basını son günlerde Kadir Doğulunun başka kadınlarla samimi görüntülerini konuşuyor Gündeme bomba gibi düşen görüntülerin ardından Kadir Doğulu hakkında'ihanet ve imam nikahı iddiaları

Kadir Doğulunun imam nikahı iddialarına Esra Dermancıoğlu son noktayı koydu Benimle imam nikahı yaptı

Magazin basını son günlerde Kadir Doğulu'nun başka kadınlarla samimi görüntülerini konuşuyor. Gündeme bomba gibi düşen görüntülerin ardından Kadir Doğulu hakkında'ihanet' ve 'imam nikahı' iddiaları ortaya atıldı. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çıkan haberlere aldırış etmezken Esra Dermancıoğlu 'imam nikahı' haberlerine son noktayı koydu.

Rol aldığı dizilerle kısa sürede şöhreti yakalayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti 2016 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturdu. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan ve şimdilerde Gecenin Ucunda dizisinde başrolü paylaşan çift hakkında şoke eden iddialar gündeme geldi.

 

Kadir Doğulu'nun Çeşme'deki eğlence gecesinin görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Başka kadınlarla samimi şekilde görüntülenen Doğulu hakkında 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddiaları konuşulmaya başlandı. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çıkan haberleri yalanladı ve birlikte yurt dışına çıktılar.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder