adscode
adscode
adscode

Kaftancıoğlu Kardeşim önce kendinizi değiştirin

Kaftancıoğlu Kardeşim önce kendinizi değiştirin

Kaftancıoğlu Kardeşim önce kendinizi değiştirin

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "2018'deki tüzüğün mimarı olanlar çıkıyor diyor ki 'partide değişim şart'. Kardeşim önce kendinizi değiştirin ya... Başka hiçbir şey söylemeyeceğim" dedi.

Kaftancıoğlu: Kardeşim önce kendinizi değiştirin
 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'İstanbul Tüzük Çalıştayı'na katıldı. Programa parti üyeleri de katıldı. Kaftancıoğlu, çalıştay öncesinde katılımcılara açıklamalarda bulundu. 

 
 
 

Canan Kaftancıoğlu, "Bugün kapalı bölümde aslında kamuoyu önünde konuşulmaması gerekenleri, tam da olması gerektiği yerde konuşarak bugüne kadar örgütün içine dert olan, niye böyle oldu dediği ve yaşadığı durumların bir daha yaşanmaması, bizden sonrakilerin yaşamaması için süreçleri yürüteceğiz" dedi.

Quark.Models.Entities.SuperContent?.Title
 
Sarıgül: CHP'nin Kılıçdaroğlu'na her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğuna inanıyorum


Seçim sonrası yapılan eleştirilere değinen Canan Kaftancıoğlu, "Seçim sonrası konuşuldu, tartışıldı, yazıldı, çizildi ve fatura yine her zaman olduğu gibi örgüte çıkarıldı. Çünkü birilerinin hiç eksiği suçu olmaz. Hep örgüt suçludur, örgüt çalışmadı... Değerli yol arkadaşlarım İstanbul örgütü bu seçim dönemine giderken yani sizler çalıştınız. Koltuklarında oturup şu yapılsın, bu yapılsın diyen profesyonellere rağmen çalıştınız. İstanbul örgütü, listelerde artık bu kadar da olmaz denilen isimlere rağmen çalıştı. Sizler listeler oluşturulurken fikriniz alınmamasına rağmen çalıştınız. Sizler cumhurbaşkanı adayımız, genel başkanımız itibarsızlaştırılmasına rağmen, sokakta laf edilmesine rağmen bağrınıza taş bastınız yine çalıştınız. Bu kadar rağmenlere rağmen bu kadar çalışan başka bir örgüt varsa buyursunlar, getirsinler, göstersinler" şeklinde konuştu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder