adscode
adscode
adscode

Kağıthane'de Demokrasi Nöbeti Meydanı Doldurdu

Kağıthane Meydanı'nda 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri kapsamında demokrasi nöbeti tutuldu. Vatan için bir araya gelen Kağıthaneliler, şehitler için dualar okudu.

Kağıthane'de Demokrasi Nöbeti Meydanı Doldurdu

Kağıthane'de 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri kapsamında akşam saatlerinde Meydan'da demokrasi nöbeti tutulmaya başlandı. Vatan için bir araya gelen Kağıthaneliler, Kuran-ı Kerim tilaveti eşliğinde şehitler için dua etti. Çocuk, genç, yetişkin ve çok sayıda kişi Meydanı doldurarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Etkinliğe Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten, şehit yakınları, gaziler, siyasiler, STK temsilcileri ve mülki amirler de katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, 15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişimine vurgu yaparak, "O gece milletimizle beraber meydanlardaydık. Çanakkale ruhuyla vatanımızı savunduk. Tankları, jetleri, ağır silahları çıplak ellerimizle durdurduk. O geceyi destansı anıyoruz ve unutmayacağız" dedi. 15 Temmuz 2016'da Kağıthane'de hain darbe girişimine karşı direnen 8 vatandaş şehit olmuş, 23 vatandaş da gazi olmuştu. Bu kahramanların anısını yaşatmak ve vatan sevgisini pekiştirmek amacıyla düzenlenen etkinlik, duygusal anlara sahne oldu. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin