adscode
adscode
adscode

Kahramanmaraşta çıkan hortum depremzedeleri vurdu

1 ölü 50 yaralı

Kahramanmaraşta çıkan hortum depremzedeleri vurdu

Son dakika: Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde aniden çıkan hortum depremzedeleri vurdu. Çadır ve konteynerler yerinden uçarken, bazı binaların çatıları çadırların üzerine düştü. Hortum nedeniyle 1 kişi hayatını kaybederken, 8'i ağır 50 kişi yaralandı.

Meteorolojinin uyardığı yağışlı hava, kuvvetli rüzgar ve fırtına Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde etkili oldu. 6 Şubat'taki ilk depremin merkezi olan Pazarcık'ta fırtına ve hortum nedeniyle depremzedelerin konteyner ve çadırları ve bazı binaların çatısı uçtu.

Son dakika: Kahramanmaraş'ta çıkan hortum depremzedeleri vurdu: 1 ölü, 40 yaralı

ÖLÜ VE YARALILAR VAR
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, fırtına nedeniyle yaşanan can kaybı ve yaralılar hakkında Twitter'dan açıklama yaptı. Koca'nın açıklaması şöyle: "Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bulunan çadır kentte sağanak yağış ve rüzgar nedeniyle 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 50 kişi yaralanmıştır. Yaralılardan herhangi birinin şu an ciddi sağlık sorunu bulunmuyor. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, olaydan etkilenenlere geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Başımız sağ olsun.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin