Kamu Çalışanlarına Kurban Bayramı Müjdesi

9 Günlük Tatil İmkanı

Kamu Çalışanlarına Kurban Bayramı Müjdesi

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kamu çalışanlarına müjdeli haber geldi. Resmi açıklamaya göre, Kurban Bayramı sonrasındaki 16 Haziran Pazar günü başlayacak olan 2 günlük süre de idari izin kapsamına alındı. Böylelikle, Perşembe ve Cuma günlerinin de bayram tatiline eklenmesiyle birlikte kamu çalışanları için toplamda 9 günlük bir tatil imkanı sağlanmış oldu.

Yetkililer, bu düzenlemenin çalışanların bayram süresince aileleriyle daha uzun süre vakit geçirebilmeleri ve tatil planlarını daha rahat yapabilmeleri için yapıldığını belirtti. 9 günlük tatil, hem dinlenmek hem de bayramın huzurunu ve sevincini doyasıya yaşamak isteyen kamu çalışanları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Kurban Bayramı'nın, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyen yetkililer, bu özel günlerde barış, huzur ve kardeşlik duygularının pekişmesi temennisinde bulundu. Yapılan bu düzenleme ile birlikte bayram tatili, çalışanlar için daha anlamlı ve keyifli bir hale gelecek.

Bakmadan Geçmeyin