adscode
adscode
adscode

Kanal Urfa Televizyonu Haber Müdürü Fatma Kırmızı'nın Ardından Büyük Üzüntü

Şanlıurfa'nın sevilen haber müdürü ve sunucusu Fatma Kırmızı'nın vefatı büyük bir üzüntü yarattı

Kanal Urfa Televizyonu Haber Müdürü Fatma Kırmızı'nın Ardından Büyük Üzüntü

Şanlıurfa’nın sevilen televizyon kanallarından biri olan Kanal Urfa Televizyonu'nun haber müdürü ve ana haber sunucusu Fatma Kırmızı, geçen ay ilik kanseri teşhisi konuldu. Gaziantep’te tedavi gören Kırmızı, dün gece hayata veda etti. Genç sunucunun cenazesi, doğup büyüdüğü Bozova ilçesine bağlı Kaçar Saluca kırsal Mahallesi'ne defnedildi. Cenaze namazına Kanal Urfa Televizyonu yöneticileri, mesai arkadaşları, gazeteciler ve muhabirler katıldı.

Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Özer, gözyaşlarıyla Fatma Kırmızı için duygusal bir veda mesajı verirken, Kanal Urfa Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Toru da duygularını şu sözlerle ifade etti: “Fatma Kırmızı kardeşimiz amansız bir hastalığa yakalandı. Maalesef bu mücadeleyi kaybetti. Rabbim mekanını cennet etsin. Tüm Urfa halkının ve basın camiasının başı sağ olsun.

”Kanal Urfa Televizyonu'nda uzun yıllar görev yapan ve Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Reşat Uzun da Fatma Kırmızı'yı kıymetli bir gazeteci olarak tanımlayarak, "Genç yaşta gazetecilik mesleğine başlayan ve başarılı bir şekilde ilerleyen Fatma Kırmızı, habercilik alanında kendini kanıtlamıştı. Bugün onu sonsuzluğa uğurluyoruz. Mekanı cennet olsun. " şeklinde konuştu. Şanlıurfa ve basın camiasının kaybı olan genç ve yetenekli haber sunucusu Fatma Kırmızı'nın vefatı, sevenlerini derin bir üzüntüye boğmuş durumda. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder