Kar yağışı geliyor Meteoroloji 5 ili uyardı Perşembe gününe dikkat

Ocak ayına sayılı günler kala Türkiye henüz tam anlamıyla kış ayına giriş yapamadı Peki beklenen kar yağışı ne zaman başlayacak

Kar yağışı geliyor Meteoroloji 5 ili uyardı Perşembe gününe dikkat

Kar yağışı geliyor! Meteoroloji 5 ili uyardı: Perşembe gününe dikkat
Ocak ayına sayılı günler kala Türkiye henüz tam anlamıyla kış ayına giriş yapamadı. Peki beklenen kar yağışı ne zaman başlayacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından önümüzdeki 5 gün için hava tahmin raporu paylaşıldı. Kuvvetli kar yağışının beklendiği belirtilen 5 kente uyarılarda bulunuldu. Ayrıca 'İstanbul'a kar yağacak mı?', '31 Aralık yılbaşı hava durumu nasıl olacak?' soruları da yanıt buldu.
Giriş Tarihi: 28.12.2022 09:30
ABONE OL
Kar yağışı geliyor! Meteoroloji 5 ili uyardı: Perşembe gününe dikkat
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Peş peşe yapılan uyarılarda kuvvetli kar beklendiği belirtildi.

GALERİ DEVAM EDİYOR
Taboola'danSponsorlu IçeriklerSizin İçin Seçtiklerimiz
Yeni bir güç, yeni bir performans, yeni bir tasarım.Yeni DS 7 çok yakında Türkiye’de.
DS Automobiles
PEUGEOT Rifter şimdi %0 faiz fırsatıyla.
Peugeot
Yatırımlarınız için Al-Sat yöntemi.
Nike Air Max 270 Siyah Unisex
449 TL
pttavm.com
Satın Al
2.El Aracın SPOTICAR’da seni bekliyor!
Spoticar
Elektrikli Araba Devinden Yeni Bir Yatırım Projesi
Vizon Önden Fermuarlı Süet Bot 20160
1.119,99 TL
5in1canpolat
AVVA'dan Yılbaşı İndirimi!
AVVA
Yemek Kartlarının sağladığı KDV indirimi ile en çok patronlar mutlu.
Ticket Restaurant Yemek Kartı
Kar yağışı geliyor! Meteoroloji 5 ili uyardı: Perşembe gününe dikkat
Diğer yandan karlı bir havada yeni yıla girmek isteyenler tarafından merak edilen "Yılbaşında İstanbul'a kar yağacak mı?" sorusu da yanıt buldu.

Kar yağışı geliyor! Meteoroloji 5 ili uyardı: Perşembe gününe dikkat
Peki, "Yurt genelinde hava nasıl olacak? Yılbaşında İstanbul'a kar yağacak mı?" İşte hava durumu haberini detayları…

Kar yağışı geliyor! Meteoroloji 5 ili uyardı: Perşembe gününe dikkat
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yarın beklenen yağışların öğle saatlerinden itibaren Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin kıyılarında kuvvetli yağmur (21-50 kg/m2), iç kesimlerinin yükseklerinde yer yer kuvvetli ve yoğun kar şeklinde olacağı uyarısı yapıldı.
Kar yağışı geliyor! Meteoroloji 5 ili uyardı: Perşembe gününe dikkat
Beş kent için yapılan uyarıda, Perşembe sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamlar, buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Başkan Erdoğan EYT'nin detayları açıkladı!
Bakan Akar ve MİT Başkanı Fidan Moskova'da
Bursa Büyükşehir'den üniversiteye futbol sahası
EYT'de yaş şartında flaş detay!
Kılıçdaroğlu'ndan yargıya 'Gezi' tehdidi: Lanet olsun

Kar yağışı geliyor! Meteoroloji 5 ili uyardı: Perşembe gününe dikkat
Öte yandan Meteoroloji tarafından 31 Aralık yılbaşı hava durumu da yayınlandı. Yayımlanan raporla birlikte "Yılbaşında İstanbul'a kar yağacak mı?" sorusu da yanıtlandı.

Kar yağışı geliyor! Meteoroloji 5 ili uyardı: Perşembe gününe dikkat
YILBAŞINDA İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 5 günlük hava durumu haritasına göre İstanbul'a yılbaşında kar yağmayacak. Tam tersine İstanbul'da parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

.

Bakmadan Geçmeyin