adscode
adscode
adscode

Kara Para Aklama Davasında Yeni Gelişmeler

Kara para aklama davasında tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Avukatlar tahliye talebinde bulundu.

Kara Para Aklama Davasında Yeni Gelişmeler

İstanbul'da Kara Para Aklama davasında tutuklu olarak yargılanan Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 5 sanık hakkında tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Avukatları, son MASAK raporunun lehlerine olduğunu belirterek tahliye talep etti ancak mahkeme bu talebi reddetti. Mahkeme, 4 tutuklu sanığın itirazını da reddederek tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dilan Polat için ise eksik evrak bulunduğu gerekçesiyle kararın evrakların tamamlanmasının ardından yapılacağı belirtildi. Tahliye talebinde bulunan avukatlar, MASAK raporunda suç unsuru bulunamadığını ve Dilan Polat'ın sağlık sorunları olduğunu vurguladı.

Mahkeme, Dilan Polat hakkında kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut delillerin bulunduğunu ve henüz savunmasının alınmadığını belirterek kaçma şüphesinin olduğunu belirtti. Bu nedenle tutukluluk halinin devamına karar verildi. Dosya incelenmek üzere İstanbul Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi ve davada yeni gelişmelerin yaşanacağı bekleniyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin