adscode
adscode
adscode

Karabük merkezli organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonlar sonucunda Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel'in liderliğindeki suç örgütü ele geçirildi.

Karabük merkezli organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen “Kuyu-10” operasyonları ile elebaşılığını Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve elebaşlarının da aralarında olduğu 11 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda Karabük merkezli İstanbul ve Ankara’da düzenlenen operasyonlar neticesinde suç örgütü ele geçirildi. Yakalanan 11 şüpheli arasında elebaşları Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel de bulunmaktadır.

Şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yağma, nitelikli dolandırıcılık, kasten yaralama, tehdit, uyuşturucu madde ticareti gibi suçları işledikleri belirlendi. Operasyonlar sonucunda 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, senetler, pos cihazı ve diğer dokümanlar ele geçirildi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin