adscode
adscode
adscode

Karşıyaka'da Transferde Yaşanan Bayrak Krizi

Karşıyaka, transferde yaşanan bayrak kriziyle gündemde. Taraftarın tepkisi üzerine tecrübeli futbolcu Gençer Cansev'in transferi iptal oldu.

Karşıyaka'da Transferde Yaşanan Bayrak Krizi

Karşıyaka, yeni sezonda şampiyonluk yarışı vermek isteyen bir takım olmak için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Trabzonspor'dan 22 yaşındaki Kadir Bakırtaş'la sözleşme imzalayan takım, aynı gün tecrübeli stoper Gençer Cansev'i kadrosuna katmak istedi. Ancak, yaşanan bayrak krizi nedeniyle transfer anlaşması taraftarın tepkisiyle iptal edildi.

Gençer Cansev, Karşıyaka'da forma giymek için sözleşme imzalamasına rağmen, taraftarların sosyal medyada yaptığı tepkiler üzerine transferi iptal edildi. Taraftarlar, Gençer'in 8. 5 yıl önce Göztepe'de forma giyerken yaşanan bayrak olayını hatırlatarak tepki gösterdi. Bu durum üzerine Karşıyaka, taraftarların hassasiyetine saygı göstererek transferden vazgeçti.

Karşıyaka yönetimi, transferin iptal edilmesiyle ilgili olarak yapılan anlaşmanın taraftarın hassasiyeti nedeniyle karşılıklı olarak sonlandırıldığını duyurdu. Gençer Cansev de sosyal medyada kendisi ve ailesine yönelik tehditler nedeniyle takımdan ayrılmayı kabul etti. Karşıyaka, yaşanan bu olayın ardından transfer çalışmalarına devam ederken, taraftarlar da takımın aldığı karara destek verdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder