adscode
adscode
adscode

Kastamonu'da Yıldırım Düşmesi Sonucu Orman Yangını Çıktı

Çevredeki köyler arasındaki ormanlık alanda yıldırım isabet etmesi sonucu çıkan yangın hakkında detaylar...

Kastamonu'da Yıldırım Düşmesi Sonucu Orman Yangını Çıktı

Dün akşam saatlerinde Koçcağız ve Cambaz köyleri arasındaki ormanlık alanda yıldırım isabet etmesi sonucu Kastamonu ilinde bir orman yangını çıktı. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, bölgeye yönlendirilerek yangını söndürme çalışmalarına başladı. Kastamonu Orman İşletme Müdürü Erkan Gazibeyoğlu, yaptığı açıklamada, bölgedeki yangının 4 ayrı noktadan çıktığını belirtti. Gazibeyoğlu, yangının devam ettiğini ve ekiplerin koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.

Yangına havadan da müdahale edildiğini aktaran Gazibeyoğlu, arazi yapısının zorlu olduğunu ve ekiplerin bu zorlu koşullara rağmen yangını kontrol altına almaya çalıştıklarını söyledi.

Sabah saatlerinde helikopter talep ettiklerini ve helikopterle gerekli bölgelere su bırakılarak yangının büyümesinin önlenmeye çalışıldığını ifade eden Gazibeyoğlu, Bursa'dan jandarmaya ait ikinci bir helikopterin de bölgeye gönderileceğini belirtti. Koçcağız ve Cambaz köyleri arasındaki ormanlık alanda devam eden yangın söndürme çalışmaları, ekiplerin titiz çalışmalarıyla devam ediyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin