adscode
adscode
adscode

Kemal Kılıçdaroğlundan Bayraktar kardeşler açıklaması O fotoğrafı paylaşmıyorum benim söylediğim şampiyonlar ligi ekibinde olacaklar

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında açıklamalar yaptı

Kemal Kılıçdaroğlundan Bayraktar kardeşler açıklaması O fotoğrafı paylaşmıyorum benim söylediğim şampiyonlar ligi ekibinde olacaklar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu "Bayraktarlar'ın Türkiye için ne kadar önemli olduğunu daha önce de anlattım. Beni dinlememişler belli ki. Rahmetli babalarını İkitelli'de ziyaret etmiştim, sıkıntılarını anlattılar. Projeleriyle birlikte fotoğraflar çektirdik. Fotoğrafları paylaşmıyorum çünkü aileden izin almadığım için. Onlar da benim söylediğim şampiyonlar liginde olacaklar." dedi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'nin CHP Genel Merkezi'nden gerçekleştirdiği canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:
"İvme nasıl? Emek ve Özgürlük İttifakı desteğinden sonra kendinizi daha avantajlı görüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Biz herkesin oyuna talibiz kim oy verirse memnun oluruz. Bizim görüşümüz düşüncelerimiz ve hükümet programımız belli. Cumhur İttifakı'nın bir hükümet programı yok. Bir partiyi dışlıyorlar tamamen. Bu parti olmasın diyorlar. HÜDA-PAR için söylüyorum bunu reddediyorlar. Liderler bir araya geliyor bunu dışlıyorlar. Fotoğraf karesine almıyorlar böyle bir ittifak olur mu?" ifadelerini kullandı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder