Khabib Nurmagomedov'a Büyük Yaptırımlar Uygulanıyor!

Eski UFC şampiyonu Khabib Nurmagomedov'un üzerindeki yaptırımlar artıyor. Banka hesapları donduruldu, arabalarına el konulması için icra başlatıldı. Detaylar haberimizde.

Khabib Nurmagomedov'a Büyük Yaptırımlar Uygulanıyor!

Eski UFC hafif sıklet şampiyonu Khabib Nurmagomedov'a Rusya Federasyonu'ndan ayrılması yasaklandı ve yaklaşık 900 bin dolarlık yaptırım uygulandı. Banka hesapları donduruldu, hayır kurumu kapatıldı ve arabalarına el konulması için icra başlatıldı. Nurmagomedov'un Federal Vergi Servisi'ne olan borcu 3. 400. 000 dolara ulaşıyor. 2018'de UFC hafif siklet şampiyonu olan Nurmagomedov, kariyerinde birçok başarı elde etmiş önde gelen dövüşçülerden biri.

2013 yılında evlenen ve bir kız bir erkek çocuğu olan Khabib Nurmagomedov'un üzerindeki yaptırımların ilerleyen günlerde nasıl bir sonuç vereceği merak konusu.