adscode
adscode
adscode

Kılıçdaroğlu: Türkiye’nin geleceği açısından endişelerimiz var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı Üye Katılım Töreni’nde konuşuyor. Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından başlıklar şöyle

Kılıçdaroğlu: Türkiye’nin geleceği açısından endişelerimiz var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı Üye Katılım Töreni’nde konuşuyor. Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından başlıklar şöyle:

“Türkiye’nin geleceği açısından endişelerimiz var,  bu endişeleri gidermek için bir aradayız. Öyle bir noktadayız ki her evde huzursuzluk var.

Bir arada yaşamak varken, kucaklaşmak varken neden kavga edelim?  Kimsenin kimliğini sorgulayamayalım. Herkesin kimliği kendi şerefidir. Hiçbirimiz anne babamızı seçme hakkına sahip değiliz, o zaman kimliği niye siyaset konusu yapıyoruz? Herkesin inancına saygı göstermek zorundayız. Allah ile kul arasındaki ilişkiye benim girme hakkım var mı, bir başkasının inancını sorgulama hakkım var mı?

Herkesin yaşam tarzına saygı göstermemiz lazım. Bize katılın, kucaklaşalım dedim.  CHP’li olmak kolay değil, CHP’li olmak için adalet isteğinden asla vazgeçmeyeceksiniz. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.  Bütün haksızlıklara karşı çıkacağız. Emine Şenyaşar hayatı boyunca belki CHP’ye hiç oy vermemiştir ama onun uğradığı haksızlığa benim isyan etmem lazım, bu yanlıştır demem lazım."

Paylaşın
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder