adscode
adscode
adscode

Kılıçdaroğlunun 2 turu kazanmak için planı hazır Bakanlar Kurulunda yer alacak isimleri tanıtacak

İYİ Parti lideri Meral Akşener Meral Akşener ve İYİ Partili kurmayların öne çıkardığı strateji ile Kılıçdaroğlu seçmene güçlü kadro mesajı verecek

Kılıçdaroğlunun 2 turu kazanmak için planı hazır Bakanlar Kurulunda yer alacak isimleri tanıtacak

28 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan'la bir kez daha karşı karşıya gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, 2. tur için hazırlıklarını tamamladı. İYİ Parti lideri Meral Akşener Meral Akşener ve İYİ Partili kurmayların öne çıkardığı strateji ile Kılıçdaroğlu, seçmene güçlü kadro mesajı verecek. Bu kapsamda Kılıçdaroğlu'nun Bakanlar Kurulu'na yer alacak isimleri tanıtması bekleniyor.

Meral Akşener ve İYİ Partili kurmayların öne çıkardığı bu strateji ile Kılıçdaroğlu-Erdoğan arasına sıkıştırılan yarış yerine "En iyi kadro bizde" üzerinden seçmene bir mesaj verilmesi amaçlanıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Tayyip Erdoğan arasında yaşanacak seçimde Kılıçdaroğlu'nun seçim öncesi bakanlar kurulunu açıklaması önemli bir strateji olarak öne çıkıyor. Seçime günler kala içişleri, dışişleri, adalet, milli savunma, milli eğitim, çevre şehircilik, ulaştırma ve sağlık bakanlarının kimler olacağının açıklanması, Diyanet İşleri Başkanlığı'na kimin getirileceğinin belli olması seçmeni yeni isimler üzerinden motive edecek bir plan olarak parti kurmaylarınca tartışılıyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder